* * *

LUTKARSKO POZORIŠTE „PINOKIO“ sa ponosom NAJAVLjUJE premijeru predstave za odrasle ŽIVELI SU SREĆNO u petak 25. Novembra 2016 godine s početkom u 20:00 časova i prvu reprizu 26. Novembra 2016 godine, takođe u 20:00 časova.

 

Predstavom I ŽIVELI SU SREĆNO poznate hrvatske autorke Nine Horvat u autorskoj postavci Feride Karajice utemeljujemo našu Večernju scenu za odrasle. U interpretaciji popularnih mladih glumaca, Strahinje Blažića, Mihajla Jovanovića , Đorđa Stojkovića,  Vučić Perovića koji su izgradili karijeru u projektima: Vojna akademija, Branio sam Mladu Bosnu, Bićemo prvaci sveta, Sinđelići, Čizmaši... domišljavamo sudbine prinčeva poznatih bajki za decu : Snežane, Male Sirene, Trnove Ružice i Pepeljuge.

Humorno, ironično, na temu „ ... a šta je bilo posle?“ oslikavaju se odnosi muškog i ženskog pola koji imaju univerzalno značenje i uobičajene manifestacije.

Radnja Prinčeva se dešava u jednoj noći, i to ne običnoj, to je noć u kojoj se proslavlja momačko veče Princa koji se ženi za Trnovu Ružicu. Uz pivo, muške priče, predstava nas vodi do kulminacije, otkrića prevare jedne od princeza. Kako se to završava? Pa, u tome je čar pozorišta, dođite, podelite s nama uzbuđenje dasaka koje život znače!

 

Pozorište lutaka „Pinokio“

Nina Horvat

I ŽIVELI SU SREĆNO

Autorski projekat

Ferida Karajice

Kostimograf Lara Popović

 

Inspicijent i sufler:

Ivana Todorović

 

 

Igraju:

Mihajlo Jovanović
princ od Male Sirene
Đorđe Stojković
princ od Trnove Ružice
Strahinja Blažić
princ od Pepeljuge
Vučić Perović
princ od Snežane