НАЈНОВИЈЕ ИЗ РЕПЕРТОАРА ПОЗОРИШТА ЛУТАКА ПИНОКИО!!!


Само за вас наши драги гледаоци играћемо КОНЦЕРТ ЗА КЛОВНА И ОРКЕСТАР у суботу, 10. Јуна у 17:00 часова

 

 

КОНЦЕРТ ЗА КЛОВНА И ОРКЕСТАР је музички спектакл са камерним оркестром И једним узбудљивим реметилачким ликом, кловном, тумачи га Марко Стојановић, који упорно покушава да преузме диригентску палицу Ненаду Петковићу. У овој урнебесној ситуацији публика има важну улогу. Зато дођите и помозите диригенту да очува дисциплине извођења концерта CLOUN Кoncert немачког композитора Андреаса Пер Келера


Поштовани гледаоци,

Ваше Позориште учествује на два међународна фестивал крајем једне И почетком друге сезоне.


Позоришну сезону 2016/017завршавамо , 25. Јуна учешћем на МЕЂУНАРОДНОМ ДЕЧИЈЕМ ФЕСТИВАЛУ У ШИБЕНИКУ представом РЕЧНА СИРЕНА која је ушла у званичну селекцију. Игра се у ХРВАТСКОМ НАРОДНОМ КАЗАЛИШТУ У ШИБЕНИКУ у 19:00 часова.

 

Да би наш пут у Шибеник био известан, поред неоспорног квалитета представе, најзаслужнији је наш донатор господин Бранислав Баћевић, оснивач и председник друштва д.о.о “ТРАНСПОРТШПЕД” БЕОГРАД. То је реномирано српско шпедитерско предузеће које ужива висок степен поверења својих корисника услуга и Управе царина Републике Србије и пружа интегрисане логистичке услуге.

Бићемо у сигурним рукама које и вама препоручујемо!

 


Видимо се у септембру!

 

 

Нову позоришну сезону 2017/018 почињемо на Међинародном фестивалу луткарских позориште САМПО 2017 у Хелсинкију нашим спектаклом МАКС МЕТАЛИК, у четвртак 31. Августа у 19:00 часова. Нашег великог, металног Макса пратиће џез оркестар као добродошлицу повратка након 20 година у Хелсинки, његово место рођења. Да, да Макс је рођен у Финској, али је већ као дечачић, тек пошао у школу, дошао И остао у Београду.

 

 

Да ли знате где смо гостовали ове недеље?

Били смо на Косову И Метохији са представом ШЕШИР ПУН БОЈА у оквиру обележавања Међународног дана детета у организацији Домовник И УНИЦЕФ-а.


 

Ово је атмосфера из гледалишта!


Изведене су три представе у Домовима цултуре у Лепосавићу, Грачаници И Зубин потоку.


Организација Домовик из Митровице у оквиру организовања Међународног дана дана детета, у сарадњи са УНИЦЕФ-ом је позвала Позориште лутака „Пинокио“ да гостује са представом ШЕШИР ПУН БОЈА . Изведене су три представе у Домовима културе у Лепосавићу, Зубином потоку .


 

Видимо се на нашој матичној сцени почетком септембра!


ДОБРО ДОШЛИ У СВЕТ МАШТЕ ПОЗОРИШТА ЛУТАКА ПИНОКИО!

 


Благајна ради 90 минута пре почетка представе